Policija o stradanju motorista u Tisnom – kobno skretanje u lijevo

0
3695

Iz Policijske uprave šibensko-kninske jutros je medijima upućeno priopćenje s rezultatima očevida prometne nesreće na Hartiću u kojoj je u petak poginuo 27-godišnji Tišnjanin.

Sadržaj priopćenje prenosimo u cijelosti i bez intervencija:

U prometnoj nesreći od 6. srpnja oko 23,30 sati u Tisnom, na državnoj cesti D-121, teške i po život opasne ozlijede je zadobio 27-godišnji vozač motocikla, koji je uslijed zadobivenih ozljeda 00,40 sati preminuo u Općoj bolnici Šibenik .
Do prometne nesreće je došlo kada je 64-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Ford, šibenskih registracijskih oznaka, prilikom skretanja ulijevo oduzeo prednost prolaska motociklu, Suzuki, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 27-godišnji vozač, bez istaknute registracijske pločice na pripadajućem mjestu, i bez upisane „A“ kategorije u vozačku dozvolu. Nakon sudara vozač motocikla zajedno s vozilom je pao na kolnik.
Protiv 64-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here