NAJAVA Jerlena Radan u Betini, u Pirovcu Vatra otvara novi rock festival

0
781

Ove subote na otoku, izuzev nastupa Jelene Radan u Betini, nema najavljenih događaja. Ništa zato. Večerašnji koncert Vatre u Pirovcu događaj je od važnosti kako za sam Pirovac tako i za cijeli otok. Riječ je o prvom od deset rock koncerata koji se ovo ljeto pod zajedničkim brendom organiziraju u Pirovcu i četiri mjesta otoka.

Betina, na Mulu u 21.00 sat  – Jelena Radan: Fado

Pirovac, centar u 21.00 sat se otvara se festival Više Rock ‘n’ Rolla Na Obali Mora – nastupa grupa Vatra, a kao predgrupa dolaze The Strings.

Festival Više Rock ‘n’ Rolla Na Obali Mora plod je nastojanja turističkih zajednica Pirovca, Tisnog, Jezera, Betine i Murtera da kvalitetnije osmisle i međusobno usklade ljetne programe, te se svi koncerti ovog glazbenog žanra, njih ukupno deset, organiziraju i promoviraju zajednički, kao jedan festival u trajanju od dva mjeseca. Te koncerte u njihovo ime organizira šibenska udruga P. A.R.K., koja je već cijelo desetljeće prisutna u Šibeniku s etabliranim festivalima Kulturaljka, Regius i Membrian.  Festival počinje koncertom Vatre u Pirovcu, a završava s Kojotima u Jezerima. Između njih će još nastupati Adastra, TBF, Kawasaki 3P, Psihomodo Pop, Kojoti, Mnogi Drugi, Neno Belan, Crvena Jabuka i Jonathan.

V

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here