NAJAVA Počeo je ljetni šušur – provjerite gdje je večeras najbolje otići

0
1933

Kraj je mjeseca lipnja i već se osjeća ljetni šušur u našim mistima. Večeras naš otok zajedno s Pirovcem vrvi od različitih događanja. No, kakva će biti večer, ovisi o vremenski (ne)prilikama. Neke su najave uvjetne, a neke su zbog vremena otkazane.

Pirovac, centar u 21.30 – Elena Stella & AJ Trio izvode svoj repertoar u rasponu od swinga i bossa nove do modalnog i free jazza jazz, kako standarde i tako svoj prepoznatljiv autorski materijal.

Betina, Trg na moru u 21.00 sat – ukoliko to dopuste vremenske prilike, večeras će se održati koncert klape Mirakul.

Jezera, 19.00 sati – otvorenje Sportsko-tematskog parka. Program počinje u 19 sati, dječjom sportskom radionicom. U 19:30 na rasporedu je nastup mlađe generacije KUD-a Koledišće, a nakon folklora odigrat će se košarkaška utakmica u kojoj će snage odmjeriti kadeti iz Šibenika i selekcija košarkaša s otoka Murtera. (Zbog najave loših vremenskih uvjeta otvorenje Sportsko tematskog parka odgađa se za utorak 3. srpnja u 19 sati)

Tisno, 18.00 sati – u atriju palače Katunarić otvara se prvi “Sajam antičkog nakita” koji se lovdje održava danas i sutra. Glavni cilj sajma je približiti posjetiteljima sadržaj Zbirke Sv. Martina, ukazati na vrijednost ovog arheološkog lokaliteta, ali i okupiti te prezentirati nakit obrtnika i umjetnika s našeg područja.

Tisno, u 20 sati prigodom otvorenja Arheološke zbirke Sv. Martin Ivinj, u atriju palače Katunarić nastupit će Viktor Hodak na violončelu.

Murter, Rudina, caffe Corretto, u 21.00 sat – Trio Bagatin nastupa povodom prvog rođendana ovog popularnog okupljališta.

Tisno, Rudina, Coctail & Caffe bar Shades u 22.00 sata – nastupaju ” Show legende”.
“Ovaj petak u goste nam stiže jedan od najboljih bendova u dalmaciji, koji svojim izvedbama iznova oduševljavaju publiku na svojim koncertima”, najavljuje Shades.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here