MURTER Bagatin svira na rođendanu Corretta

0
3375

Corretto bar na murterskoj Rudini večeras slavi svoj prvi rođendan – u znak zahvale vjernim gostima ekipa popularnog kafića za večeras najavljuje koncert tria Bagatin i promotivne cijene pića za svoje vjerne goste.

PROMOTIVNI ČLANAK

«Zadovoljni smo dosadašnjim radom te smo se stalno trudili održavati kvalitetu svoje usluge, a ništa od toga ne bi bilo moguće bez radne ekipe koja uvijek daje sve od sebe i naših gostiju», istaknuo je vlasnik Corretto bara Karlo Markov.

Doista, od otvaranja prošle godine (POVEZNICA) Corretto je velikom brzinom postao najpopularniji bar na Rudini u koji Murterini rado zalaze u svako doba dana i noći na dobru kavu, odličnu ponudu pića te na razne događaje koji su obogaćivali ponudu kafića u zimskim danima. Corretto bar se nametnuo kao lokal koji je u godinu dana postojanja svoje goste osvojio dobrom glazbom, vrhunskom uslugom i odličnom atmosferom.

«Upravo zbog toga smo odlučili napraviti rođendansku zabavu te i na taj način zahvaliti svima koji su nas podržavali u našem radu u ovih godinu dana te se nadamo da će i rođendanaska zabava biti jednako uspješna», istaknuo je Markov.

Zagrijavanje počine u 21 sat te je moguće rezervirati stol pozivom na broj telefona – 098 710 646.

Trio Bagatin svirao je i lani na otvorenju (Foto: Rudinapress)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here