“Rasprodani” Teški osjećaji – od Širokog Brijega preko Knina i Sinja do Jezerskog Woodstocka

0
1991
Proba u KUD-u (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Teški osjećaji žestoko počinju ovogodišnju ljetnu koncertnu sezonu. Zapravo, sezona samostalnih koncerata, nastupa na festivalima, snimanja novih pjesama i spotova, za tišnjanske rockere nikad ne prestaje.

Ako se pitate zašto se večeras iz prostora KUD-a Hartić ne čuje proba Teških osjećaja, to je zato jer su otputovali – večeras nastupaju u  Širokom Brijegu. Na na Rock festivalu Pajo sviraju zajedno s desetak autorskih rock sastava iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije. Iako kalendarski ljeto još nije počelo, gostovanje na ovom festivalu broji se kao prvi značajniji događaj u kojem će ovog ljeta sudjelovati Teški osjećaji. Sljedeći je već za tjedan dana, King Fest u Kninu. Na Kninskoj tvrđavi Tišnjani nastupaju zajedno s kultnim riječkim bendom Let3 i osječkim Krankšvester. U Tisnom ćemo ih imati priliku čuti već 23. lipnja, kada u Coctail baru Shades na Velikoj Rudini predstavljaju novi spot za staru pjesmu “Moja baba”. Ovaj nastup je poseban jer promoviraju spot prvijenac mladog tišnjanskog redatelja Jakova Torića.– Drago nam je da je prigodom te značajne promocije imamo priliku nastupiti u Tisnom. Jakov je mladi redatelj s ponešto škole, opreme, znanja i iskustva, a s jako puno volje, ljubavi i ideja. Drago nam je sudjelovati u njegovim počecima – rekao nam je frontman Teških osjećaja pred put u Široki Brijeg.

Lipanj je tek počeo i još stignu dogovoriti nove koncerte. U srpnju su pozvani na rock festival u Sinju te će imati čast nastupiti i u Jezerima.

– Jako se veselimo nastupu u Jezerima. Sudjelovat ćemo u Woodstoku na je Jezerskoj lokvi, gdje ćemo 25. srpnja nastupiti zajedno s bendovima poput sinjskog Morta. Vjerujemo da će Jezerska lokva ovog ljeta izroditi festival o kojem će se dugo, dugo pričati – rekao nam je Marača.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here