“Lažeš” Teških osjećaja na YouTubeu

0
1567
Teški osjećaji (Službena fotografija/Sanja Lydia Kulušić)

Nakon singla “Lažeš”, tišnjanski Teški osjećaji s ponosom predstavljaju i glazbeni spot u režiji Vodičana Tomislava Dugančića & Sanje Lydie Kulušić.

Spot je sniman u ožujku u Društvenom domu u Tisnom i u Poduzetničkoj zoni Stankovci.

– Nakon duge radne zime, odlaska basiste, intenzivnog snimanja i stvaranja novog zvuka, došlo je vrijeme da Teški Osjećaji predstave što su radili ove zime – kažu najavljujući spot.

Pjesma “LAŽEŠ” koju su Teški Osjećaji premijerno izveli prošlo ljeto na West Hercegowina Festu prvi je od tri singla koje će bend objaviti u narednim mjesecima.

Pjesmom pokušavaju dočarati osjećaje nepovjerenja, obmane i nezadovoljstva u odnosima između dvije strane, bilo da se radilo o odnosu dvije osobe ili naroda i vlasti.
Sam spot pruža nastavak na priču i prikazuje posljedice takvog odnosa ….

Pjesma “LAŽEŠ” je najbolja uvertira u novi žešći zvuk na kojem bend radi i smjer u kojem bend ide.

Ovaj singl bend izdaje samostalno i bez podrške službenog izdavača.

Koncertne promocije novog singla održane su 21.04.2018 u Caffe Bar-u CENTAR, Vodice i 27.04.2018 u Caffe Bar-u REFUL, Murter.

Ovo ljeto bend planira što više svirati, a prva prilika je 8.6.2018 u sklopu premijernog Rock Festa “PAJO” u Širokom Brijegu.

Nakon ljeta bend planira ući u studio i konačno snimiti svoj album prvijenac u suradnji sa svojim petim članom zaduženim za produkciju, glazbenikom i producentom iz Šibenika, Jurom Burom.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here