Murter: Prijavite se na fotoradionicu “Svijet u bojama”

0
1839
Foto: Foto Hrvatska

Turistička zajednica Općine Murter – Kornati besplatnim tečajem fotografije i ovog proljeća časti one koji vole fotografirati, ali i one koji žele naučiti osnove fotografije.

Fotoradionica pod nazivom “Svijet u bojama” učenjem i pronalaženjem kao i traganjem za onim najljepšim motivima starta 03. svibnja s početkom u 17 sati. Iza već čuvene fotoradionice “Svijet u bojama” krije se dvojac, diplomirana novinarka Sanja Grgić – Ćurić i diplomirani odgajatelj Nikola Ćurić, koji je prije devet godina krenuo s realizacijom fotoradionica diljem Hrvatske. Na našem području mogli bismo slobodno reći, smatrani su već kao domaći. Boravili su i održali radionice u sva četiri mjesta otoka Murtera, a Tišnjani, Jezerani, Betinjani i Murterini izuzetno su zadovoljni njihovim ciljem, koji je, osim što polaznike fotoradionice uče fotografirati, uče ih gledati ljepotu oko sebe kako bi mogli istaknuti sjaj svakog pojedinog kraja svijeta.

Foto istraživanje ljepote oko nas namijenjeno je mladima i odraslima. Prijave za petodnevnu fotoradionicu obavezne su na broj mobitela 091 5742343, voditeljici iste – Sanji Grgić – Ćurić. – Prvi zakazani sastanak polaznika spomenute fotoradionice je 03. svibnja (četvrtak) s početkom u 17 sati ispred ureda Turističke zajednice Općine Murter-Kornati, kažu nam organizatori i dodaju – Obavezno ponesite bilježnicu i fotoaparat.

Fotoradionica “Svijet u bojama” završit će 07. svibnja otvaranjem izložbe najboljih radova polaznika iste, o čemu ćemo još naknadno obavijestiti.

Foto: Foto Hrvatska

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here