Ljeto nam se vratilo – Kole najavljuje veliki party za početak nove sezone

0
1626
Nova sezona počinje novostima (Foto: Rudinapress/Promo)

Sezona zabave u biranom društvu i uz pažljivo biranu glazbu i pića ove godine na Rudini počinje ranije nego obično – u subotu 28. travnja u Caffe baru Kole  otvorit će je svima dobro znano ime šibenske DJ scene, Marko Mikulandra aka DJ Mika.

PROMOTIVNI ČLANAK

DJ Mika poznat je po tome da uvijek precizno osluškuje bilo publike. Bez greške jedan za drugim niže uvijek pogođene glazbene brojeve, mash-upom domaćih i svjetskih hitova svaku večer dovede do usijanja, dok svi ne budu na nogama. No, zašto zadnje subote mjeseca travnja na Rudinu dovoditi ime koje jamči atmosferu nezaboravne, vruće ljetne večeri? Čemu finger food, piće dobrodošlice i promotivne cijene?

Novo pivo (Foto: Rudinapress/Promo)

Razloga je, kaže voditelj Caffe bara Kole Dino Kulušić, više – ljeto je u ovom kafiću  nestrpljivo i želi što prije početi kako bi gostima mogla biti predstavljena nova ponuda. Pomno je osmišljena i fino brušena tijekom preduge jeseni i zime. Takva je da zbog nje proljeće mora biti – skraćeno. Na prvom katu je uređen wine bar s raznovrsnom ponudom finih vina i pjenušaca. Ovo mjesto vapi da bude otkriveno, kaže Kulušić, dok još nije postalo toliko vruće, dok je boravak u zatvorenom prostoru još može biti ugodan. A da bude ugodno i stajanje za šankom, kao i izlazak na štekat, jamči osvježena ponuda piva. Uz već postojeće domaće i svjetske brandove i craft piva iz boce ovdje se od ove sezone toči Heineken Extra-cold iz bačve, jedno od najpopularnijih piva današnjice.

Novi wine bar (Foto: Rudinapress/Promo)

Kako su adut Kole, uz vrhunsku kavu i bariste, uvijek bili i vrhunski kokteli i vrsni koktel majstori, Kulušić za ovu sezonu na Rudini najavljuje pomno osmišljen i razrađen novi Gentleman’s choice cocktail card. Postojećoj karti dodano je dvadesetak novih koktela, od kojih će neki, kaže Kulušić, ovog ljeta zasigurno biti hit. Nova coctail karta, međutim, neće biti predstavljena ove subote, već u sklopu jednog od evenata početkom mjeseca lipnja.

– Nestrpljivi smo s otvaranjem sezone jer smo osmislili i dogovorili hrpu zanimljivih zbivanja. Ideja je puno i jedva čekamo krenuti. Spremamo raznovrsna iznenađenja, sadržaje za koje znamo da ih svi željno iščekuju. Popis DJ-eva i bendova koje želimo ugostiti je toliki da nam je za njega ljeto prekratko – pojašnjava Dino Kulušić ovogodišnji nešto raniji dolazak ljeta na tišnjansku Rudinu.

Novi kokteli (Foto:Rudinapress/Promo)

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here