Četiri zlatne medalje za tišnjanske “Dupine”

0
2505
Frane Gabre okitio se zlatom (Foto: Rudinapress)

Nastavljajući s natjecateljskom sezonom, veslači VK “Dupin” iz Tisnog proteklog su vikenda nastupili na 3. regati Kupa Veslačkog saveza Dalmacije u Dubrovniku. “Dupini” su se iz Dubrovnika u Tisno vratili sa sjajnim rezultatima i medaljama oko vrata.

Proteklog vikenda, točnije 21. travnja (subota) na regatnoj stazi na Rijeci dubrovačkoj u kategorijama samac juniora, samac kadeta, samac mlađih kadeta, dvojac na pariće kadeta, samac juniorke B kao i samac juniorke nastupilo je desetak “Dupina” iz Tisnog koji su se okitili medaljama zlatnog sjaja, ali i osvojili odlična 4., 5., 6. i 7. mjesta. Na stazi u Rijeci dubrovačkoj po odličnim je uvjetima veslana 31 utrka, a nastupilo je 10 klubova iz Dalmacije i VK “Rama” iz Bosne i Hercegovine.

Foto: Rudinapress

– Poslužilo nas je odlično vrijeme, organizacija regate također je bila na nivou, domaćini i više nego gostoljubivi, a o medaljama naših “Dupina” da i ne govorim – ponosno nam kaže trener veslača iz Tisnoga, Dražen Babić.

U kategoriji samac juniora, zlatom se okitio Frane Gabre, prvo mjesto također je osvojio Stipe Mandušić u kategoriji samac kadeta, Dominik Obratov u kategoriji samac mlađih kadeta, kao i Filip Španja i Luka Papeša u kategoriji dvojac na pariće kadeta. Tako su se “Dupini” u Tisno vratili s četiri zlatne medalje, ali osvojili su i četvrto mjesto (Lara Mandušić, samac juniorke B), peto mjesto (Bruno Marača i Roko Čorkalo, dvojac na pariće kadeta), kao i peto, šesto i sedmo mjesto (Marijeta Jelovčić, Kristina Jelovčić i Klara Vendl, samac juniorke).

Foto: Rudinapress
Foto: Rudinapress

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here