Premijera spota “Lažeš” Teških osjećaja u Vodicama i Murteru

0
1335
Foto: Teški osjećaji

Tišnjanski bend Teški osjećaji svoj će novi singl i spot za pjesmu “Lažeš” predstaviti ove subote, 21. travnja u vodičkom Caffe baru Centar.

Nakon duge radne zime, velikih promjena članstva u bendu te stvaranja novog zvuka došlo je vrijeme da Teški osjećaji uživo predstave sve ono što su pripremali proteklih mjeseci. Ove ih subote možete uživo pratiti u Vodicama gdje, osim što će održati koncert, premijerno će prikazati i spot za novi singl “Lažeš”.

Inače, “Lažeš” pjesma je čiju glazbu potpisuje Željko Veldić, a tekst Željko Marača. Radi se naime o pjesmi nastaloj prije godinu dana koja govori o nevjernom odnosu dvije individue, a kako nam “osjećajci” kažu može se odnositi na pasa, mašku, puru, čovika ili pak ženu. Režiju spota potpisuje dvojac iz Vodica Tomislav Dugandžić i Sanja Lydia Kulušić u produkciji Jure Bura. Pjesma “Lažeš” snimana je u prostorijama KUD-a Hartić u Tisnom.

Premijera spota za singl “Lažeš” bit će dakle održana u subotu, 21. travnja u Caffe baru Centar u Vodicama, dok će krajem travnja, točnije 27. dana tekućeg mjeseca “osjećajci” spot prikazati i na otoku Murteru, i to u sklopu tradicionalnog rođendanskog vikenda Caffe bara Reful.

– Pozivamo sve drage prijatelje i fanove da nam se pridruže u što većem broju kako bi napravili što veći spektakl – poziva četvorka iz tišnjanskog benda Teški osjećaji.

Linkovi na Facebook evente: Vodice, Murter

Foto: Teški osjećaji

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here