Predstavljanje knjige Ivane Plechinger “Ono što ostaje, uvijek ljubav je” u murterskoj knjižnici

0
959

Predstavljanje knjige Ivane Plechinger “Ono što ostaje, uvijek ljubav je”, u izdanju Naklade Ljevak, održat će se u srijedu 18. travnja s početkom u 19 sati u prostorijama Narodne knjižnice i čitaonice Murter.

Knjiga “Ono što ostaje, uvijek ljubav je” Ivane Plechinger otkriva nam poznatu glazbenicu, televizijsku i radijsku voditeljicu ali i Youtubericu u jednom novom svjetlu. Autorica daje dobra rješenja za osobni rast kroz vlastite primjere: otkriva kako biti otvoren prema ljudima i događajima, i kako – unatoč teškim životnim trenucima i traumama – živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu.

U svome prvijencu Ivana Plechinger iskreno iznosi vlastiti put od duboke tuge koju je proživljavala još od djetinjstva u kojem joj je majka umrla od raka, preko vlastite borbe s bolešću do trenutka u kojem se za nju sve prelomilo, kada u njezinu domu iznenada umire otac za kojeg je bila jako vezana. Unatoč svemu, ova je knjiga – prepuna ljubavi i nade – svojevrstan vodič prema boljem životu kojem svi težimo. U njoj nam autorica ukazuje na neprocjenjive vrijednosti zahvalnosti, oprosta i ljubavi prema samima sebi. Ukratko, ovo je dobra knjiga za dobre ljude… u kojoj ćete pronaći načine kako se nositi s tugom koju u životu ne možemo izbjeći, za razliku od patnje, koja je stvar našeg izbora. Srećom, svaki dan imamo divnu priliku izabrati kojim putem želimo da nas život vodi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here