Reful ove subote jezdi u noć countryja

0
581

Malo countryja, westerna, swinga, bluesa… – najavljuju iz Refula nastavak koncertne sezone – u subotu, s početkom u 23 sata, na Lukama nastupa šibenski Horse’s Back.

PROMOTIVNI ČLANAK

– Dragi prijatelji sutra (SUBOTA) u Refula-Murter sviramo Country… stara muzika vintage sound!! – najavlje svoj nastup sam Horse’s Back.

No što je to Horse’s Back? Postoje neke stvari koje su, reklo bi se na Zapadu, toliko očigledne da ih se ne bi trebalo posebno objašnjavati. A horse je, kaže Google prevoditelj (i ne samo on 🙂 ), konj, a horse’s back su leđa konja, odnosno najvažniji dio ovog kopitara, ako je pitati jahača koji na njima jaše. Zato, osedlajmo konja u Refulu i odjezdimo u noć countrya, westerna, swinga, bluesa…

Horse’s Back šibenski je bend koji se žanrovski smješta pod Country, Bluegrass, Western Swing… (POVEZNICA).

– Mi smo grupa ljudi dobre volje koji vole dobru glazbu i uživaju u njoj! – jednostavno kažu sami o sebi pozivajući u subotu u Reful.

No, što je to subota u Refulu? Postoje neke stvari koje su, reklo bi se na Zapadu, toliko očigledne da ih ne bi trebalo objašnjavati.  Reful je, kaže Google prevoditelj (i ne samo on 🙂 ) Reful, a subota je tamo uvijek rezervirana za dobru zabavu uz dobru glazbu. Zato, osedlajmo konja u Refulu i odjezdimo u noć countryja, westerna, swinga, bluesa…

Mistery train

Objavljuje Horse's Back u 18. kolovoza 2017

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here