U Tisnome održan tradicionalni uskrsni doručak

0
4201
Uskrsni doručak u Tisnome (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Brojni turisti i mještani Tisnog okupili su se danas, na Uskrsni ponedjeljak na tišnjanskom Trgu Rudina oko stolova na kojima im je bio ponuđen tradicionalni uskrsni doručak.

U organizaciji Turističke zajednice Tisno i ovdašnjih restorana koji su najviše uložili truda stoga je red da ih i nabrojimo, a to su: restorani Prova, Carmen, Antonio, Gina, Toni, Seosko domaćinstvo Banovi dvori, konoba Tereža, Brošćica i hotel Borovnik. Na stolovima su ponuđeni kilogrami šunke, pršuta i sira, našlo se mladog luka i jaja, ali i kroštule, fritule, kao i domaće pogače.

Detalj s blagdanskog stola u Tisnome (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

U dobrom raspoloženju s izraženim interesom o ponuđenoj “spizi”na blagdanskim stolovima, Tišnjani i veliki broj njihovih gostiju koji borave tijekom blagdana u Tisnom “zauzeli” su sve slobodne prostore na terasama kafića Kole, Shades i slastičarne Rudina kako bi u miru i zadovoljstvu okusili šareno bogatstvo ponuđenih okusa za uskrsno slavlje. Ugođaju su doprinijeli glazbenim programom KUD Hartić Tisno i duo Neno i Valerio.

– S obzirom na to da je ove godine Uskrs dosta ranije, zadovoljni smo odazivom naših gostiju i domaćih na ovu već tradicionalnu manifestaciju kojom službeno i otvaramo turističku sezonu 2018. Koristim ovu priliku da zahvalim Cehu ugostitelja Tisno na trudu koji su uložili u pripremu današnjeg blagdanskog stola i naravno svima želim sretan i blagoslovljen Uskrs – rekao nam je direktor tišnjanske turističke zajednice Filip Henjak.

Kao i brojne druge turističke zajednice tako i ova u Tisnome, organizacijom Uskrsnog doručka najavljuje početak turističke sezone i brojne nadolazeće manifestacije za mještane i turiste.

Kako je izgledao Uskrsni doručak u Tisnome, pogledajte u fotogaleriji:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here