OTVORENJE SHADESA Za sve one koji žele biti u središtu zbivanja

0
3014
Caffe bar Shades (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Popularni caffe bar SHADES na tišnjanskoj Rudini večeras ponovno otvara svoja vrata, što znači da turistička sezona u Tisnom može službeno početi.

PROMOTIVNI ČLANAK

Večeras je na rasporedu najveći društveni događaj u Tisnom. Caffe bar Shades Tišnjanima, turistima i svima onima koji žele biti u središtu svih zbivanja ponovno otvara svoja vrata. Tisno ponovno u svom centru, na Velikoj Rudini, ima mjesto ugodnog lješkarenja uz jutarnju ili pak popodnevnu kavu, dobre večernje zabave uz glazbu ili pak mjesto gdje se dolazi vidjeti i biti viđen.

I ove godine vlasnici Shadesa u kafić su unijeli neke novitete koje će spomenutom kultnom mjestu zasigurno dati dašak nove energije. Riječ je samo o, nazovimo to tako, kozmetičkim zahvatima i unošenju malih novina koji Shades čine estetski drugačijim, modernijim i životnijim.

Iz Shadesa poručuju kako će cijene ostati onakve na kakve su vjerni gosti navikli, s time da će se ponuda i ove godine znatno širiti, a kako najavljuju, goste ovog ljeta očekuje i veliki zaokret s puno dobrih izvođača. Otvorenje je večeras, 29. ožujka s početkom u 19 sati. Sve posjetitelje očekuje piće dobrodošlice, finger food ali i zagarantirano dobra atmosfera uz Trio Maestro od 21.30 sati.

PROMOTIVNI ČLANAK

Caffe bar Shades (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here