Mali uskrsni sajam u Betini – ne propustite!

0
1390
Mali uskrsni sajam u Betini, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

Uskrs samo što nije tu, a iz Betine su se potrudili obogatiti ovo predblagdansko vrijeme s još jednim atraktivnim Malim uskrsnim sajmom.

Turistička zajednica Betina u suradnji s dječjim vrtićem “Vrapčić” iz Betine pripremila je sve da bi Veliki četvrtak u njihovom malom mistu bio što ljepši i zanimljiviji. Mali uskrsni sajam u Betini sajam je raznih proizvoda uskrsne tematike, a ove godine organizatori najavljuju još veću i bogatiju ponudu gdje će svaki posjetitelj pronaći ponešto interesantno.

– Posjetiteljima će biti ponuđeni razni uskrsni ukrasi i aranžmani koje su proteklih nekoliko tjedana izrađivala djeca uz pomoć teta dječjeg vrtića “Vrapčić” iz Betine, kao što će u ponudi biti i kolači koje pomno pripremaju mame betinskih mališana. Isto tako, ove godine pripremili smo i prigodne uskrsne igre u kojima će naša djeca zasigurno uživati. Bit će tu nošenja jaja u žlici, velika potraga za jajima i slične dječje igre – kaže nam direktorica betinske turističke zajednica, Ana Mijat.

Organizatori pozivaju sve voljne i željne dobre zabave da im se pridruže i da kupe ukrase i slastice za svoj blagdanski stol. Mali uskrsni sajam u Betini bit će održan sutra, (četvrtak), 29. ožujka s početkom u 10.30 sati na betinskom Trgu na moru.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here