Potpore Općine Tisno: Mladim parovima podijeljeno 70 tisuća kuna

0
2363
Foto: Općina Tisno

U Općini Tisno jutros je upriličeno prvo primanje za 14 mladih obitelji koji su u ovoj godini dobili prinove ili su se tek vjenčali.

Ovakva primanja u uredu načelnika događaju se dva puta godišnje i na njima se dodjeljuju novčane potpore za novorođenu djecu i novovjenčane parove. Prema socijalnom programu Općine Tisno novovjenčani parovi dobiju po tisuću kuna. Za prvu bebu dobije se 3.000 kuna, za drugu 5.000 kuna, a za treću 7.000 kuna. Načelnik Općine Tisno Ivan Klarin primio je danas tako 14 mladih obitelji kojima je dodijeljena potpora ovog tipa.

Foto: Općina Tisno

Klarin je čestitao mladim obiteljima na novorođenoj djeci uz želje za zdravlje te izrazio dobrodošlicu novim članovima naše zajednice.

Cvijeće, čestitku i potporu primili su novovjenčani parovi: Marica Pirija i Stanislav Marelić, Eva Turčinov i Josip Pavić, Barbara Ukas i Ante Pirija, Antonija Juraga i Denis Reškov, Ivana Obratov i Mario Jelovčić.

Za prinove u obitelji čestitku i potporu dobili su: Marica Pirija i Stanislav Marelić, Suzana i Danijel Pavić, Lana Jurišić i Marko Kalik, Anita Kajtazi i Marko Klarin, Ivanica i Tomislav Bilić, Valentina i Milan Carev, Kristina i Luka Zurić, Višnja i Miro Štropin, Zdravka Uroda i Nikola Sabljak, Tamara i Frane Bilan, Nikolina Jakšić Bilan i Filip Bilan, Klara Kovačić i Šime Špadina, Kate Šikić Čubić i Siniša Čubrić, Suzana Novosad Machula i Pavel Machula.

Foto: Općina Tisno
Foto: Općina Tisno

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here