FOTO Mali uskrsni sajam u Tisnom

0
2116
Uskrsni sajam Tisno (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Danas je na tišnjanskom trgu Rudina upriličen mali Uskrsni sajam u organizaciji osnovne škole Vjekoslava Kaleba iz Tisnog, kao i tišnjanskog dječjeg vrtića “Spužvica”. Na poprištu događanja našli su se brojni roditelji, bake, djedovi, vrtićanci i osnovnoškolci iz Tisnog, Jezera i Betine.

Rapsodija boja i bogata ponuda privukla je svakoga da se zadrži na štandovima koje su pomno uredili i obogatili sami organizatori. Posjetitelji su tako mogli uživati u artiklima proljetne i uskrsne tematike, a opskrbili su se i sitnicama koje će im Uskrs i uskršnje blagdane učiniti ljepšima.

Osim zadovoljnih posjetitelja, zadovoljni su i organizatori, a kažu kako je ovo ujedno i dobra promocija djece iz škole i vrtića jer se vidi njihov pozitivan duh kojim izrađuju svoje proizvode.

– Prodajemo danas rukotvorine koje su proteklih nekoliko tjedana izrađivali naši učenici i polaznici vrtića. Mame naših mališana su nam definitivno puno pomogle kako bi uljepšali naše štandove, a brojne su se također istaknule pripremivši ukusne i mirisne kolačiće – kažu nam tete iz “Spužvice” i učiteljice iz osnovne škole Vjekoslava Kaleba Tisno.

Zabavno subotnje, sunčano prijepodne u Tisno je unijelo pravi blagdanski ugođaj, a kako je to izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here