Teški osjećaji snimaju spot za pjesmu “Lažeš”

0
2032
Teški osjećaji, Željko Marača, Željko Veldić, Petar Garofulić i Ivan Ivas (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Tišnjanski pop – rock sastav Teški osjećaji na snimanju spota za pjesmu “Lažeš” najavljuju sasvim novi početak kreativnog stvaranja.

Ovih je dana u tijeku snimanje spota za pjesmu “Lažeš” čiju glazbu potpisuje Željko Veldić, a tekst Željko Marača. Radi se naime o pjesmi nastaloj prije godinu dana koja govori o nevjernom odnosu dvije individue, a kako nam “osjećajci” kažu može se odnositi na pasa, mašku, puru, čovika ili pak ženu. Režiju spota potpisuje Vodičanin Tomislav Dugandžić u produkciji Jure Bura.

– Zašto najavljujemo novi početak? Pa… krenuli smo u mogu slobodno reći, novom – starom sastavu. S nama više nije gitarist Luka Berak, to je neka novina za koju možda niste čuli, a svi ostali članovi, točnije nas četvorica smo na istim pozicijama. Osim toga, posvetili smo se više snimanju spotova i izbacivanju novih pisama, te mislimo do kraja rujna izbaciti čak tri nove pisme i tri nova spota – kaže nam frontman Teških osjećaja, Željko Marača.

Momci su nam na današnjem snimanju u Poduzetničkoj zoni Stankovci, po ekstremnim vremenskim uvjetima otkrili kako je ispred njih užurbana radna sezona.

Na snimanju spota za pjesmu “Lažeš” (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

– Osim što za nekih mjesec dana planiramo promociju spota za pismu “Lažeš”, pred nama je mnogo dogovorenih koncerata po županiji ali i šire, a posebno se veselimo vikend turneji po Hercegovini koja nam je na rasporedu u lipnju – kaže Marača.

Svijetlo dana napokon će ugledati i spot za pjesmu “Moja baba” koja je nastala prije skoro dva desetljeća. Na pitanje zašto tek sad i kako to da nisu snimili spot ranije, “osjećajci” kažu da nisu imali inspiraciju. Druga marčanska bura kao da je pokrenula Teške osjećaje pa su puni planova, radnog elana i energije. Taj njihov entuzijazam prihvaćamo objeručke.

Na snimanju spota za pjesmu “Lažeš” (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here