Soul/funk/poprock subota u Refula

0
1322

Koncertna sezona na Lukama, koju je prošlog vikenda u velikom stilu otvorila zagrebačka klupska atrakcija Vindon Havin, nastavlja se ove subote nastupom vodičkog Spectruma.

PR OBJAVA

Energični nastup mladog funk, soul i jazz benda sasvim opravdava naziv, ali ujedno i riječi od koje je ime stvoreno (lat. spectrum: pojava, priviđenje), dodaje nova značenja. Bend je osnovan u Vodicama 2016. godine i od tada praši kultnim klubovima diljem zavičaja. I šire. Onome tko ih jednom čuo nije lako najaviti njihov nastup, jer može zvučati kao pretjerivanje. Evo kako su ih neki dan najavili u Šibenskom Azimutu: “Uvijek je veselo i rasplesano kada nam u goste dođe soul/funk/poprock show band iz Vodica. Količina energije kojom napune prostor kluba je neopisiva, a vas pozivamo da se pridružite na još jednom neponovljivom spectrumovskom tulumu”.

SPECTRUM SU:
Vokal – Tajna Zorica
Gitara – Josip Šprljan
Bass – Ante Juričev Martinčev – Coto
Klavijature – Toma Cukrov – Potka
Trombon – Marko Mačukat
Truba – Ante Marić
Bubnjevi – Ivan John Ivas

Ivan John Ivan ujedno je bubnjar tišnjanskih teških osjećaja. Evo što o bendu s kojim dijeli bubnjara dan prije nastupa u Refulu kaže frontman Teških osjećaja Željko Marača:

“Vrh! Mladi su, znaju, ima ih dosta i praše odlično, vrhunski. A napreduju ogromnim koracima” – kaže Marača.

Nastupaju vrlo često, ali nijedan nastup nije isti.  Kako zvuče ove subote od 22.30 sati poslušajte u Refulu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here