Nova koncertna sezona u murterskom klubu – Vindon Havin otvara “Reful”!

0
2147

Nakon dva mjeseca pauze osvježeni murterski Reful najavljuje otvorenje u velikim stilu – koncertom zagrebačke klupske atrakcije Vindon Havin.

PROMOTIVNI ČLANAK

Cafe bar “Reful”  od subote 10. ožujka ponovno je otvoren! Zašto je to važna vijest? Iako caffe bar označava ugostiteljski objekt u kojem se pretežito priprema i uslužuje kava i drugi napici, a reful je imenica kojom se u Dalmaciji opisuje udar vjetra, zapuh, zamah koji se opetuje u određenim vremenskim razmacima…, otvaranje “Refula” na murterskim Lukama za otok znači puno više od dobre kave i drugih pića, naravno, i od vjetra kojeg ovdje ne manjka. Znači puno više za one koji cijene glazbu, utočište je svih onih što ne podliježu prevladavajućim, najblaže rečeno komercijalnim glazbenim trendovima. Osim što je kafić, “Reful” je i klub, otočna glazbena oaza čije ponovno otvaranje znači početak još jedne koncertne sezone. 

– Nakon dva mjeseca pauze nastavljamo tamo gdje smo stali. Unutrašnjost kafića je renovirana, ne pretjerano. Napravili smo, da tako kažem, jedan blaži “face lifting”, nove boje, dio novog inventara…, ali ne brinite se, to je i dalje stari Reful – kaže Dražen Mudronja, najavljujući novu sezonu dobre svirke.

Otvorit će je nastup  “Vindon Havina”, zagrebačke klupske atrakcije koja je odnedavno domaća i na otoku. Glazbeni smjer pjevačice Petre Oreč i njenog društva zacrtan je utjecajima Arethe Franklin, Ette James, Princea, Tine Turner, Stevie Wondera…, tako da su na Lukama domaći. Njihova energična izvedba bezvremenskih svjetskih i domaćih pop-rock hitova, funkya, pop-rocka, soula, bluesa… i vlastitih autorskih pjesama ovdje će sigurno imati svoje poklonike. Koje će satima držati na nogama.

Reful otvara u subotu, 10. ožujka u 20 sati, a koncert Vindon Havina najavljen je za 23 sata. Pitate li se kako bi to moglo izgledati, pogledajte u poveznicama kako su žarili i palili prošlog ljeta na murterskoj Butini (POVEZNICA) i tišnjanskoj Rudini (POVEZNICA).

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here