Koncertom u Šibenskom kazalištu Murterini će prehraniti 50 siročadi

0
1582
Murter guitar duo (Foto: Valerio Baranović)

Osnovna škola “Murterski škoji” još jednom je animirala širu javnost za pomoć najpotrebnijima –  na petom po redu humanitarnom koncertu za Marijine obroke u Šibenskom kazalištu je prikupljeno šest tisuća kuna.

– Možda se ne čini veliki iznos, ali za šest tisuća kuna čak 50 siročadi negdje u Africi imat će topli obrok tijekom cijele školske godine. Svakom od te djece to je jako, jako puno – kaže nam ravnatelj OŠ “Murterski škoji” Edo Juraga, uputivši zahvale svim izvođačima i publici koji su u srijedu navečer, prkoseći nezapamćenoj hladnoći, snijegu i ledu koji su vladali na ulici, u Šibenskom kazalištu pokazali svoje veliko srce.

– U kazalištu je bilo vrlo ugodno, a koncert više nego dobar. U gledalištu je bilo još mjesta, ali da nije bilo tako hladno tražila bi se sjedalica više. Tko nije uspio doći ispričao se i dao svoj prilog za Marijine obroke –  rekao je Juraga.

Na koncertu su nastupili vodička Klapa Bunari, vodička ženska Klapa Oršulice, Klapa Solaris, Pjevački zbor Prešernovke, Mate Skračić Adaptive Quartet, Murter gitar duo Mate&Ivan, sopranistica Helena Bastić i ‘Berekin’ Oliver Jakovčev.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here