FOTO Game of Thrones slavili na jezerskom Plesu pod maskama

0
1900
Jezerski pokladi - bal pod maskama (Foto: Rudinapress/Katarina Ježina)

Sinoć (ili noćas), u šatoru na Jezerskom trgu pokazala se velika raskoš Jezerskih poklad.

Pokazali su se originalni veliki duh duh Jezerana, bezgranična mašta i velika uložena ljubav. I trud. Jezerani su feštali na Plesu pod maskama u šatoru na Trgu Jezerana. I mnogi drugi s njima. U posjete su im stigle srećonoše, vragovi, kneginje Kine, daleka afrička plemena, a ekipa Games of Thrones je na tu večer doputovala čak iz Dubrovnika. Također, kao što Amerikanci imaju svoju Adams family, u Jezerima se po svemu sudeći kriju Klarin’s familiy, mrtve nevjeste i stanovnici daleke planete Kamino.
Na jezerskim pokladama sudjelovalo je čak 28 maski, od kojih je njih 12 ušlo u finale. Najvažnije je bilo da pri biranju najboljih sve bude pošteno ili fer, pa o najboljim maskama maske odlučivale same među sobom. Nesporni pobjednici su bili Game of Thrones, iza njih maska pleme Pumbu sa 96 glasova i treći su bili Zaouli sa izglasanih 89 glasova.
Osim maškaranih amigosa ChaChaita iz Mexica Jezerane je na njihovoj fešti zabavljala izvrsna grupa “Show legend” iz Šibenika koji su svirkom do sitnih jutarnjih sati napravile izvrstan štimung i odličnu zabavu.
Suđenje Juri i čitanje oporuke su u utorak u 17 sati, a do tada u fotogaleriji pogledajte kako je u šatoru bilo noćas:

Jezerski pokladi – bal pod maskama (Foto: Rudinapress/Katarina Ježina)

Evo i fotogalerije Nevena Jovića s povorke:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here