Jurevizija 2018. – slavila spektakularna Dubioza kolektiv

0
3481
Dubioza kolektiv (Fotro: Rudinapress/H. Pavić)

Pokladni megaspektakl, festival lakih nota i teških riči – Jurevizija, sinoć je u Tisnom okupio pjevače i publiku otoka Murtera.

U velebnoj kristalnoj dvorani stacioniranoj na platou nekadašnjeg ljetnog kina desetak jurevizijskih skupina napravilo je pravu feštu uz pripomoć izvrsnog Laganini benda iz Marije Bistrice. Večer je otvorila Dubioza kolektiv predvođena Sandrom Perina, dok su se potom nizale Danijela Mare Martinović odnosno Mare Kovačev s prijateljicama, grupa Ši Bee i šibice predvođena Šimom Maračom, Murterska stara cura koju je predstavio Mile iz Murtera, Sponzoruše predvođene Ivom Pavić, Zbor crveno – plave armije i maršal Miho ili ti ga kombinacija murterskih nevista i tišnjanskih zeta, prijatelji iz Slovenije Kud Arbitraža predvođeni Filipom Henjakom, nezaboravne Cicate, guzate, lomne u struku predvođene Mašom Stegić Pirjak, Valerio Bračanov ili ti ga Ivica Pijarica, i Josipa Grubišić, Žena, majka trojice sinova, kraljica.

Prepjevi domaćih hitova bili su bolji od boljega. Publika se valjala od smijeha. Za svakog se činilo da je nenadmašan, ali netko je ipak morao pobijediti pa je odlučeno da je ovogodišnji pobjednik grupa koja je i službeno otvorila Jureviziju 2018. – DUBIOZA KOLEKTIV.
Baze koje su izvodili prepričati je – nemoguće. Zato samo donosimo fotogaleriju i live video kako biste sami mogli vidjeti atmosferu.

Evo i fotogalerije:

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here