Mladi košarkaši Otoka vratili se sa “mini priprema” iz Slovenije

0
2298
Košarkaši KK "Otok" Murter u Sloveniji (Foto: Igor Stegić)

Već tradicionalno, mladi košarkaši Košarkaškog kluba “Otok” iz Murtera preko zimskih školskih praznika odlaze na mini pripreme na snijeg, gdje osim košarke, imaju malu školu skijanja kao i mnoge druge sadržaje u organizaciji domaćina.

Čak 26-ero djece predvođeno trenerima Igorom Stegićem i Dobroslavom Juraga, te predsjednicom kluba, Jagodom Juraga, krenulo je put Slovenije, gdje su proveli pet dana u mjestu Osankarnica, koja se nalazi na 1200 metara nadmorske visine u okolini Slovenske Bistrice.

– U samoj Bistrici djeca su imala košarkaške treninge, dok su u Osankarnici imala pak igre na snijegu i skijanje, iako nam visoke temperature i jak vjetar nisu baš išli u prilog pa nismo iskusili sve “zimske radosti” – kaže nam trener Igor Stegić.

Osim sportskih aktivnosti mladi košarkaši posjetili su Crno jezero, dvorac u Slovenskoj Bistrici, kao što su i razgledali grad, ali i posjetili bazene u Terme Zreče. S lijepim dojmovima i novim poznanstvima, djeca su se, sa svojim trenerima i predsjednicom, sretno vratila na svoj otok gdje već od sutra (utork, 9. siječnja) nastavljaju sa svojim redovnim košarkaškim treninzima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here