MURTER Doček organiziraju “Kezo”, “Rebac”, “Leopold”, “Sirena” i “Reful”

1
3759
Murter - večerašnji prizor (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

Murterini za doček Nove 2018. godine neće morati iz svoga mista – ludu i nezaboravnu proslavu novogodišnje noći pripremaju ovdašnji kafići i restorani.

Donosimo popis restorana i kafića koji su ostavili svoja vrata otvorena za one koji su odlučili preskočiti put u nepoznate destinacije i ostati kući, jer, kako kažu, kući je najljepše.
Restoran „Kezo“ poziva sve zainteresirane na doček uz gotova jela, mesne i riblje specijalitete i meni a la carte po vlastitom izboru uz veselu živu svirku simpatičnog dvojca iz Jezera Mude i Valerija. Ulaz je otvoren za sve, a rezervacije stolova se mogu ostvariti do 31. 12. na broj telefona – 091 253 9902.
Bogata u ponudu gotovih i a la carte jela nudi i restoran „Rebac“ uz svirku tamburaša koji nesumnjivo uvijek naprave dobar štimung. Dobra zabava u istom ritmu se u restoranu „Rebac“ nastavlja i idući dan, a za sve rezervacije stolova nazovite broj telefona – 091 162 3064.
Nisu posustali ni kafići „Leopold“ i „Sirena“ koji će uz uobičajenu ponudu svoja vrata držati otvorena do sitnih jutarnjih sati, dok je „Reful“ za ovu priliku angažirao trojac Dj-eva „Boy without eye“ koji će 21 sat raznovrsnim opusom funk, house i afro ritmova držati Murterine budne do jutarnjih sati.

Murter – večerašnji prizor (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here