Djed Božićnjak danas stiže u Jezera

0
2114
Djed Božićnjak, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Pripremite se! Nakon Dubrave kod Tisna i Betine, Djed Božićnjak je i dalje na proputovanju kroz Općinu Tisno, a danas dolazi u Jezera i to u Kulturno pastoralni centar Baganelovicu.

Tko njemu može odoljeti, on je ispunjenje svakog dječjeg sna. Torbu punu darova već je pripremio i krenuo prema Jezerima gdje je, kako kažu organizatori, već sve spremno za njegov dolazak. Osim što će Djedica malim Jezeranima podijeliti darove, svi će se s njim moći fotografirati, voziti u vlakiću, ali i šapnuti mu još pokoju svoju želju.

– Moj je zadatak razveseliti malene, ali i velike, zato dođite svi u Jezera i zabavite se s nama. S nama svi problemi nestaju – kaže najomiljeniji Djedica.

Uz prigodno darivanje mališana u Jezerima, organizatori najavljuju i prigodnu izložbu. Naime, radi se o izložbi naziva “Božić u Europi”. Posjetitelji će tako u Baganelovici danas od 17 sati moći vidjeti kako se Božić slavi u Nizozemskoj, Austriji, Estoniji, Mađarskoj, Italiji i Švedskoj i naravno kušati njihove specijalitete.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here