FOTO Božićni sajam u Betini ispunio očekivanja posjetitelja

0
2880
Božićni sajam u Betini (Foto: N. Jović)

Da znaju napraviti dobru atmosferu i veseli Božićni sajam dokazali su još prošle godine, dok su ove samo dodatno to i potvrdili. U organizaciji Općine Tisno, Turističke zajednice Betina, Muzeja betinske drvene brodogradnje, članova MNK Kalafat iz Betine, Područne škole Betina, Dječjeg vrtića Školjkica Betina kao i mnogobrojnih mještana volontera u srcu Betine sinoć je zavladala prava blagdanska atmosfera.

Topli maruni, fažol, kobasice, domaći kolači umotani u prigodno blagdansko ruho, topla čokolada, kuhano vino, razni ukrasi i blagdanske dekoracije – sve ste to mogli kako kušati, tako i vidjeti i kupiti na štandovima koji su bili postavljeni kod Starog mlina u Betini. Dok su odrasli guštali u toplom iću i piću, mališane je sinoć dodatno obradovala sv. Luce koja je u pratnji magarca stigla na betinski trg kako bi im podijelila darove.

Kako nam kažu organizatori, preostale Božićne suvenire možete nabaviti u Muzeju betinske drvene brodogradnje u narednim danima, a sav prihod od prodaje bit će doniran potrebitima.

Atmosferu sa sinoćnjeg sajma u Betini pogledajte u fotogaleriji koju je snimio Neven Jović:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here