Započinje dvodnevni “Mali Božićni sajam” u Jezerima – posjetitelje očekuje bogat program

0
1741
Predblagdansko ozračje u Jezerima (Foto: N. Jović)

Nastupom KUD-a Koledišće danas, 16. prosinca u 15 sati započinje dvodnevni “Mali Božićni sajam” u Jezerima. Bogat program očekuje posjetitelje istog čiji organizatori pozivaju na predblagdansko druženje uz iće, piće, pjesmu i ples na ovdašnji Trg Jezerana.

Božićni sajmovi u prosincu glavni su okidač veselja za cijelu obitelj, a uspomene uz božićne pjesme, finu hranu i piće pamte se cijeli život. Uz kuhano vino, toplu čokoladu, kuhana zimska jela, fritule i palačinke Jezerani za prvi dan sajma pripremaju i prigodne ukrase i suvenire koje će posjetitelji moći razgledati ali i kupiti na postavljenim štandovima. Predblagdansku manifestaciju plesom i pjesmom otvorit će folkloraši KUD-a Koledišće iz Jezera.

Drugog dana sajma na rasporedu je pak nastup mališana dječjeg vrtića “Ribica” Jezera, Školskog zbora OŠ Vjekoslava Kaleba, kao i uprizorenje malih živih jaslica.

Žive jaslice u Jezerima (Foto: arhiva, Općina Tisno)

Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da im se pridruže ove subote, 16. prosinca kao i nedjelje, 17. prosinca na “Malom Božićnom sajmu” u Jezerima. Za sam završetak ovogodišnjeg sajma najavljuju feštu do dugo u noć uz zabavne glazbene zvukove grupe Kontrast.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here