Hvalevrijedna akcija: Prikupljeno 99 poklon paketa i novčani iznos od 1 465 kuna i 21 euro

0
955

U humanitarnu akciju Narodne knjižnice i čitaonice Tisno pod nazivom “U vrijeme darivanja darujmo” ove su se godine uključili brojni ljudi koji su prije svega pokazali svoje veliko srce, a ono je ipak najvažnije načelo svakoga društva i jedno ključno kršćansko načelo solidarnosti i potpore djeci i mladima.

Tišnjanska knjižnica ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju organizira drugu godinu zaredom s ciljem da se prikupe pokloni, paketi i novac za male štićenike splitskog doma Maestral, ali, ujedno i da se senzibilizira javnost o potrebama djece o kojima brinu te ustanove.

– Ove godine prikupili smo 99 poklon paketa i novčani iznos od 1 465 kuna i 21 euro. Drago mi je da je ova naša priča o pomaganju potrebitima doprla do naših mještana. Na taj način ujedno i čuvamo tradiciju darivanja djece u prosincu. Vrijedno je kazati kako je ova akcija još jednom dokazala kako i našim mještanima omekša srce kad su u pitanju djeca – kaže nam ravnateljica Narodne knjižnice i čitaonice Tisno Silvija Ćurić.

Ručni sat, punjač za mobitel Alcatel Pixi4, dječja igračka puška Nerf, te posteljina na jednoroga (POVEZNICA) dječje su želje s popisa za koje se još uvijek možete javiti u Narodnu knjižnicu i čitaonicu Tisno i predbilježiti se kako bi i ova djeca kroz simbolične darove osjetila ljubav i toplinu obiteljskog doma.

Kako nam kažu u tišnjanskoj knjižnici prikupljanje preostalih poklon paketa traje do subote, 16. prosinca kako bi kroz vikend sve bilo uspješno zapakirano, u ponedjeljak kupljeno sve ono što fali, te u utorak, 19. prosinca isporučeno na pravu adresu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here