Adventski sajam u Betini – kuhano vino, topla čokolada, zimska jela i slastice dočekat će posjetitelje

0
2115

Betinjani pozivaju na blagdansko druženje – betinski Adventski sajam zakazan je za subotu, 16. prosinca ispred Starog mlina.

– Posjetite nas na Adventskom sajmu koji će se održati u subotu, 16. prosinca ispred Starog mlina u Betini. Zabavite se, nabavite kreativne blagdanske dekoracije i slastice na našim štandovima. Djecu očekuje još jedno darivanje, a sve ostale posjetitelje ugodna večer uz glazbu i prijatelje! Radujemo se druženju! – poručuju iz Muzeja betinske drvene brodogradnje.

Na sajmu će se i ove godine prodavati ukrasi koje su osmislili i pripremili Dječji vrtić ‘Školjkica’, Područna škola ‘Betina’, MNK ‘Kalafat’ i prijatelji i Muzej betinske drvene brodogradnje s velikim brojem sudionika muzejskih radionica i volontera. Ove godine, kao i lani, domaća zimska jela i slastice kuhaju betinski kuhari-brodograditelji. Uz to na štandovima će se moći kupiti kuhano vino, topla čokolada i maruni.

U organizaciji ovog blagdanskog događaja u Betini sudjeluju Dječji vrtić ‘Školjkica’, Područna škola ‘Murterski škoji’ Betina, betinski brodograditelji i ostali majstori, Muzej betinske drvene brodogradnje, Turistička zajednica mjesta Betina, Općina Tisno i veliki broj mještana volontera.

Početak sajma u Betini je 18 sati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here