FOTO “Čudnovati Snjegović” i Djed Božićnjak obradovali mališane u Betini

0
1844
Predstava "Čudnovati Snjegović" u Betini (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

U sklopu bogatog adventskog programa i brojnih događanja u općini Tisno, danas je u Informacijskom centru NP Kornati i PP Vransko jezero u Betini upriličena dječja predstava za mališane dječjeg vrtića Školjkica iz Betine, dječjeg vrtića Pčelica iz Murtera kao i učenika nižih razreda osnovne škole iz Betine.

Predstavu naziva “Čudnovati Snjegović” danas su za najmlađe mještane iz Betine i Murtera odigrali mladi glumci Kazališta “Virko” iz Šibenika. Toplom pričom o darivanju koje ljudsko srce ispunjava dubljim doživljajem od samog primanja uistinu su donijeli pravi i jedinstveni adventski ugođaj u srce Betine odakle se mogao čuti samo veseli dječji smijeh. Osim što su mališani danas imali prilike uživati u predstavi, na veliko iznenađenje svih prisutnih po završetku iste, stigao je i Djed Božićnjak. Nakon što se najomiljeniji Djedica upoznao s mališanima i zapamtio njihova imena, podijelio im je slatkiše, pogladio svakoga po kosi i uputio mu pokoju lijepu riječ. Djeca su mu pjevala, a potom se i fotografirala s njime.

Predstava “Čudnovati Snjegović” dar je Turističke zajednice Betina najmlađim mještanima, a organizirana je uz potporu Općine Tisno.

Današnju atmosferu iz Informacijskog centra pogledajte u fotogaleriji:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here