Radionica ukrašavanja božićnih čestitki u betinskom Muzeju

0
1427
Djeca iz DV Školjkica, ravnateljica Kornelija i Mirela iz Muzeja betinske drvene brodogradnje (Foto: MBDB)

Muzej betinske drvene brodogradnje pripremio je radionicu ukrašavanja božićnih čestitki povodom nadolazećih blagdana. Radionica je namijenjena djeci vrtićkog i predškolskog uzrasta koja će učiti kako čestitke ukrasiti raznim likovnim tehnikama.

Radionica ukrašavanja božićnih čestitki betinskog Muzeja održat će se u utorak, 5. prosinca u Muzeju betinske drvene brodogradnje s početkom u 10.30 sati. – Na rasporedu nam je dječja radionica ukrašavanja božićnih čestitki. Dolazi nam cijeli Dječji vrtić Školjkica iz Betine u posjetu, a kako smo dosad kroz listopad i studeni održavali radionice talijanskog jezika za grupu predškolaca iz Školjkice to ćemo znanje iskoristiti i čestitke ukrasiti na 3 jezika – kaže nam Mirela Bilić iz Muzeja betinske drvene brodogradnje.

Sretan Božić, djeca iz Školjkice sutra će tako napisati na hrvatskom, talijanskom i engleskom jeziku, dok će čestitke ujedno i ukrasiti raznim likovnim tehnikama – crtanjem, bojanjem, kolažom i lijepljenjem blagdanskih aplikacija. Vrijedno je kazati kako će među inim aplikacijama biti i one inspirirane betinskom gajetom kao prepoznatljivim motivom Betine.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here