“Božić je u mome mistu”: Brojna adventska događanja u Murteru

0
2833
Djed Božićnjak u Murteru, arhiva (Foto: Općina Murter-Kornati)

Općina Murter-Kornati u suradnji s Turističkom zajednicom Murter-Kornati, ovdašnjom Poljoprivrednom zadrugom, komunalnim poduzećem Murtela i DVD-om Murter-Kornati organizira bogat božićni program na području Murtera.

Božićni program u Murteru pod nazivom “Božić je u mome mistu” započet će 6. prosinca paljenjem božićnih lampica, a ujedno će biti i popraćen velikim vatrometom na ovdašnjem Trgu Rudina. Božićnom pak priredbom naziva “Radujmo se Božiću” koja će biti održana u župnoj crkvi sv. Mihovila 23. prosinca završava ovogodišnji Advent u Murteru.

Osim paljenja božićnih lampica, vatrometa i predstave organizatori su pripremili i brojna druga događanja. Tako Murterine i njihove goste očekuju prigodne manifestacije poput koncerata crkvenih zborova, mjuzikala, božićnog sajma, dolaska djeda Božićnjaka, predstave za djecu, ali i turniri humanitarnog karaktera.

Točan raspored sa satnicama donosimo na plakatu u nastavku, dok ćemo spomenuta događanja pravovaljano i pravovremeno najaviti i popratiti:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here