Humanitarna akcija za štićenike Maestrala – “U vrijeme darivanja, darujmo!”

0
2028
Darovi, ilustracija (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Iako je službeni početak još jedne hvalevrijedne, humanitarne akcije u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Tisno tek nadolazeći petak, interesa već sad ne nedostaje. Tišnjani i ove godine potvrđuju zahvalnost i zadovoljstvo svojim životom poklanjajući darove onima kojima je to najpotrebnije.

Prošlogodišnja humanitarna akcija Narodne knjižnice i čitaonice Tisno za štićenike Dječjeg doma Maestral u Splitu ujedinila je mnoge koji su se sjetili onih kojima je pomoć neophodna, ponajviše u vrijeme Adventa, Božića, darivanja, poklona… Upravo još jedna takva humanitarna akcija kuca na naša vrata, a kako bi štićenicima Maestrala pružili kroz male, simbolične darove i poklone ono što im najviše nedostaje, ljubavi i topline obiteljskog doma, vjerujemo da ćete drage volje spremno pomoći i u ovogodišnjoj realizaciji spomenute humanitarne akcije.

– Kao i prošle godine i ove ćemo pri svečanosti paljenja svjećica na boru ispred Općine (nedjelja, 3. prosinca) na postavljenom štandu skupljati darove za djecu Maestrala. Sve što se ne prikupi na štandu ove nedjelje, u međuvremenu se može donijeti u prostorije naše knjižnice. Želja nam je da prije Božića darove donesemo na pravu adresu, štićenicima Maestrala u Splitu – kaže nam ravnateljica Narodne knjižnice i čitaonice Tisno Silvija Ćurić.

Na stranicama tišnjanske knjižnice (POVEZNICA) provjerite popis njihovih želja i učinite da na tren budu ono što jesu – djeca. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here