Policija o nesreći na ulazu u Tisno – u izgorenom Polu teže stradao putnik(34)

0
2710
Prometna nesreća i požar na ulazu u Tisno (Foto: Čitatelj Rudinapressa)

U današnjem priopćenju Policijske uprave Šibensko-kninske opisana je prometna nesreća u kojoj je u Tisnom, 24. studenog teže ozlijeđen 34-godišnji putnik u osobnom automobilu.

Policijsko izvješće o nesreći prenosimo u cijelosti i bez intervencija:

U prometnoj nesreći od 24. studenog oko 11,55 sati na državnoj cesti D-121 u Tisnom je teže ozlijeđen 34-godišnji putnik u osobnom automobilu, koji je zbog ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, dok su 65-godišnji vozač i 57-godišnji putnik, tog vozila, lakše ozlijeđeni.

Do prometne nesreće je došlo kada se 65-godišnji vozač, pri upravljanju osobnim automobilom VW Polo, šibenskih registracijskih oznaka,nije kretao sredinom svoje obilježene prometne trake, već je vozilom prešao preko trake namijenjene za vozila iz suprotnog smjera. Tom prilikom prednjim dijelom vozila udara u betonski zidić, od kojeg se odbija i potom udara u kameno betonski ogradni zid, gdje se zaustavlja.

Nakon udara dolazi do zapaljenja vozila, koje je u potpunosti izgorjelo. Protiv 65-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Ova nesreća obrađena je i u izvješću Županijskog centra 112 Šibenik. Evo što kažu:

U 11:57 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na cesti DC 121 na ulazu u Tisno iz pravca Vodica. U nesreći je sudjelovalo jedno osobno vozilo koje je udarilo u zid i tom prilikom se zapalilo. Iz vozila su izašli svi putnici. Na intervenciju su upućeni  HMP Tisno, HMP Šibenik,  vatrogasci DVD Tisno 4/2 i JVP Vodice 3/1 . Požar je ugašen u 17:40 sati, a vozilo je u potpunosti izgorjelo.
U nesreći jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede i zadržana je u OB Šibenik, dok su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede, od kojih je jedna zadržana u OB Šibenik na promatranju.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here