NAJAVA Predstava za djecu “Znakovi za najmlađe” danas u Društvenom domu Tisno

0
2087
Znakovi za najmlađe (Foto: Kazalište Smješko)

U organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Tisno, a u sklopu Dana Općine Tisno, ove srijede, 15. studenog u ovdašnjem Društvenom domu na rasporedu je predstava za djecu naziva “Znakovi za najmlađe”.

Djeca se svakodnevno susreću s mnoštvom prometnih znakova. U njihovom šarenilu ponekad je teško prepoznati i zapamtiti njihova značenja. Stoga, Hrvoje Zalar u predstavi “Znakovi za najmlađe” koja će danas biti uprizorena u Društvenom domu Tisno upoznat će djecu kroz igru, pjesmu i glumu kakvi sve znakovi postoje i kako se prema njima treba odnositi.

– Cilj predstave “Znakovi za najmlađe” jest djeci na jednostavan način, kroz igru i zanimljive situacije ukazati na važnost pravilnog ponašanja u prometu – ističu organizatori.

Glavni lik predstave je semafor koji neumorno prati promet na raskršću. On djecu upoznaje sa svojim prijateljima, prometnim znakovima i pokazuje im kako oni pomažu djeci. Kroz zanimljive i edukativne situacije u predstavi prometni znakovi postaju i dječji prijatelji i čuvaju ih od nepotrebnih opasnosti.

Predstava kazališta Smješko iz Zagreba na rasporedu je danas, 15. studenog u 17 sati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here