NAJAVA Nastavlja se program za najmlađe u sklopu Dana Općine Tisno

0
1526

Iako je blagdan sv. Martina iza nas, pred nama su još dva dana bogatih događanja kako za najmlađe stanovnike Tisnog tako i za njihove roditelje.

Promocija slikovnice kao i predstava za djecu u sklopu su brojnih događanja obilježavanja nebeskog zaštitnika Tisnog kao i slavljenja Dana Općine u organizaciji ovdašnje Narodne knjižnice i čitaonice.

U utorak, 14. studenog u Društvenom domu u Tisnom bit će održana promocija slikovnice “Šarene čarapice”, autorice Mirele Klarin-Petrina. Inače, spomenuta slikovnica projekt je Narodne knjižnice i čitaonice Tisno koji je ista provela povodom Međunarodnog dana osoba s Down sindromom s ciljem da senzibilizira javnost i ukaže na probleme ovih osoba u društvu. Dobivši financijsku potporu Ministarstva kulture obuhvaćeno je tako gostovanje knjižnice po školama, vrtićima, održana su razna predavanja, likovne radionice, izložbe i na kraju nastala je slikovnica, čija je promocija zakazana sutra u 18 sati u Društvenom domu Tisno.

Narednog dana, točnije 15. studenog s početkom u 17 sati na istom mjestu, dakle također u Društvenom domu Tisno bit će održana predstava za djecu stariju od 3 godine. U predstavi pod nazivom “Znakovi za najmlađe” kazališta Smješko iz Zagreba glumi Hrvoje Žalar. Predstava u trajanju od 40 minuta interaktivnog je karaktera.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here