Bore Crvelin opravdao prošlogodišnju titulu najboljeg vinara Tisnoga

0
3002
Najbolji vinari Tisnoga (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Kroz bogat program obilježavanja blagdana sv. Martina, tišnjanskog nebeskog zaštitnika, večeras je u Društvenom domu Tisno održana tradicionalna večer kušanja vina.

Prigodnim pozdravnim govorom donačelnika Općine Tisno Miljenka Meštrova započelo je ovogodišnje “kušavanje” i ocjenjivanje najboljih tišnjanskih vina. Ocjenjivački sud u sastavu Zvonimir Šprljan, Denis Kokić, Šime Olivari i Tomislav Razumović nije imao nimalo lak zadatak.

Ocjenjivački sud (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Između 13 uzoraka dobrih vina koja su pristigla na ocjenjivanje, izabrana su tri najbolja. Treće mjesto kao i prošle godine pripalo je Ivici Baica, drugo Jošku Perina, dok je prošlogodišnji pobjednik Bore Crvelin i ove godine opravdao titulu najboljeg vinara Tisnoga ponovno osvojivši prvo mjesto. Trojici nagrađenih vinara pripale su i prigodne nagrade – damjana, maštel i inox bačva. Po ocjenama stručnog žirija još jednom je potvrđeno kako tišnjanski vinari i vinogradari rade iz godine u godinu sve bolja i kvalitetnija vina.

Večer u Društvenom domu protekla je uz ćakulu, tradicionalne tišnjanske napjeve, ali i uz bogatu gastro ponudu Ugostiteljskog obrta Karmen koju je pripremio majstor od kužine Slaven Stegić.

Atmosferu iz Društvenog doma u Tisnom, kao i proslavu sv. Martina donosimo u fotogaleriji:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here