Novi uspjesi tišnjanskih i pirovačkih karataša: Iz Splita se vratili s medaljama oko vrata

0
2609
Zlatni Toni Gulam i srebrni Nikola Vukman (Foto: Dragan Karan)

Proteklog vikenda u Splitu je održan karate turnir Dalmacija open na kojem su karataši Karate škola “Tisno” i “Pirovac” – Kaleb, Vodanov i Milaković kao i Gulam, Vukman, Božac i Barić osvojili izvrsne rezultate.

Članovi Karate škola “Tisno” i “Pirovac”, njih desetak, nastupilo je proteklog vikenda u Splitu na Dalmacija open karate turniru. Njih sedmero izborilo se za medalje. Najbolji je bio Tišnjanin Ante Kaleb koji je u cicibani open kategoriji osvojio zlatnu medalju. U kategoriji učenice -44 kg srebrnu medalju osvojila je pak Matija Vodanov, dok je u kategoriji mlađe učenice +36 kg brončanu medalju osvojila Emanuela Milaković.

Emanuela Milaković, Matija Vodanov, Ante Kaleb (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Pirovčani su također okićeni kako zlatom, tako i srebrom i broncom. Najbolji se pokazao Toni Gulam koji se zlatom okitio u kategoriji mlađi učenici –38kg, dok je u istoj kategoriji srebro osvojio Nikola Vukman. U kategoriji mlađe učenice -32 kg broncu je osvojila Luana Božac. Probivši led prvim nastupom broncu je osvojio i Antonio Barić.

Brončani Antonio Barić (Foto: Dragan Karan)

Ništa manje zapaženo nisu prošli ni Katarina Gulam i Josip Čubrić koji su nakon pobjeda u eliminacijama nažalost izgubili u borbi za medalju.

Na turniru je dodajmo, nastupilo 300 natjecatelja iz 20 klubova iz Hrvatske i BiH.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here