MNK Jezera – MNK Genius 1:1 – “najrealniji ishod mnogih šansi”

0
1879
MNK Jezera poveo je u 23. minuti zgoditkom Denija Kolege (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Nakon dvije pobjede i jednog poraza u 4. kolu 2. Hrvatske malonogometne lige igrači  MNK Jezera susret s MNK Genius sinoć su u tišnjanskoj sportskoj dvorani odigrali neriješeno.

Igrači Geniusa, koji u novoj sezoni nisu bili osvojili ni boda, kao i Jezerani, poučeni iskustvom iz prošlog kola kada su se namučili protiv Torcide, krenuli su od prvog trena u igru ozbiljno. Ali i oprezno, tako da se činilo da će utakmica proći bez zgoditaka. Prvi gol je pao 23. minuti. Za Jezerane ga je zabio Deni Kolega. No, slavlje nije dugo trajalo – već sljedeće minute zatresla se mreža iza Rafaela Baričića – izjednačio je Hrvoje Juras. Osim u golovima, bilo je izjednačeno i u žutim kartonima – 1:1. Oba su izrečena zbog prigovora sucu – u 28. minuti zažutilo se pred Tonijem Junakovićem, a u 34. minuti sudac je karton pokazao Hrvoju Jurasu. Obe su ekipe u zadnjoj minuti ili dvije imale vrlo izglednu šansu, no Fortuna nije htjela da zanimljiva utakmica ima i zanimljiv rezultat.

Prema ocjeni delegata, i zgodici i kartoni bili su regularni, službene osobe i igrači su se ponašali korektno, odigrana je zanimljiva utakmica s dosta šansi od kojih je svaka momčad iskoristila po jednu što je na koncu i – najrealniji ishod.

Evo i nekoliko fotografija s ovog susreta:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here