MNK Jezera – MNK Torcida 3 : 2 – žestoki sportski spektakl u Tisnom

0
3484
Kapetan Jezerana Stjepan Klarin bio je igrač utakmice (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Sraz MNK Jezera i MNK Torcida u 3. kolu 2. hrvatske malonogometne lige donio je sinoć u sportsku dvoranu u Tisnom žestoko sportsko nadmetanje, neizvjesno do samoga kraja.

Splitska Torcida dolazila je bez bodovnog učinka u prva dva kola s čvrstom nakanom da u 3. kolu preokrene niz. No, Jezerani ih nisu dočekali opušteno. Od početka se igralo tvrdo, muški i već u 4. minuti je pao crveni karton. Sudac Edo Vulić pokazao ga je Tomislavu Ivankoviću zbog namjernog potezanja za dres. Ni domaći nisu zaostajali u temperamentu – žuti karton nesmotrenim startom  u 11. minuti je zaradio Rafael Baričić, u 27.  Ivan Perica i Leo Klarin u 32. minuti.

Chvrdak Boysa je bilo 50, ali su navijali kao da ih je 500 – prekid utakmice u 27. minuti (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Domaći su poveli u 11. minuti zgoditkom Dina Kulušića, da bi već u 15. Marin Bačić izjednačio. No,  kapetan MNK Jezera Stjepan Klarin zatresao je mrežu gostiju u 25. minuti i vratio je Jezeranima vodstvo, da bi ga još jednim zgodikom u 32. minuti učvrstio i pokazao Splićanima di su došli.   No, to nije bilo nimalo jednostavno. Već sljedeće minute Splićani su golom Darka Bikića smanjili razliku na 3:2 tako da je napeto bilo do samoga kraja utakmice. Bio je to susret dostojnih protivnika.

Zanimljivo je bilo i na tribinama. Gledatelja je bilo jedva 50, ali su stvorili atmosferu kao da ih je pet stotina. Chvrdak Boys još jednom su srčanim navijanjem pokazali kako se voli svoje. Potrudili su se igračima MNK Jezera osigurati prednost koja pripada onima koji igraju na domaćem terenu, žestoko, ali na razni, precizno balansirajući i pazeći da ne prijeđu granicu incidenta. Tako su u 27. minuti prekinuli utakmicu bacanjem rola toaletnog papira u teren. No, to je bilo bliže atrakciji nego problemu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here