Pojačane policijske kontrole – s otoka i na otok vozi se po propisima

0
2981
Policija u akciji na najkritičnijoj dionici - Vodička obilaznica (Foto: Rudinapress/ŠibenikIn)

Tijekom akcije 24-satnog pojačanog nadzora brzine koja se provodila u cijeloj Hrvatskoj unutar mreže europskih prometnih policija TIPSOL, od 6 sati u srijedu do jutros u 6 sati na šibenskom je području kroz kontrolu 173 vozila utvrđeno 53 prekršaja, od Magistrale do Murtera – ni jedan!

Najveću brzinu policajci su izmjerili na autocesti A1 kod čvora Šibenik jednom Mercedesu imotskih registracija. Zbog brzine od 179 kilometara na sat 44-godišnjem je vozaču putem obveznog prekršajnog naloga naplaćena novčana kazna od 1.000 kuna, doznajemo u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Tišnjani, Jezerani, Betinjani i Murterini voze po propisima (Foto: Rudinapress/ŠibenikIn)

Tijekom akcije, koja je provedena od 6 sati u srijedu do jutros u 6 sati na šibenskom području je kroz kontrolu 173 vozila utvrđeno ukupno 53 prekršaja, od kojih 28 neprimjerene brzine i 25 ostalih prometnih prekršaja, među ostalih osam zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, dva zbog neregistriranog vozila, jedan zbog vožnje pod utjecajem alkohola…

Na magistrali između Vodica i Pirovca provedeno je 12 kontrola pri čemu je sankcionirano osam vozača, šest zbog prekoračenja brzine te po jedan zbog pojasa i tehničke neispravnosti automobila. Na Vodičkoj obilaznici kažnjen je samo jedan vozač, ali zbog više prekršaja – vozio je neregistrirani automobil, nije vezao pojas i nije sa sobom imao vozačku dozvolu. Kako doznajemo u policiji, na državnoj cesti D 121 između Kapele i Murtera zaustavljeno je pet automobila, ali su svi u potpunosti poštivali prometne i sve ostale propise, pa nije kažnjen niti jedan vozač.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here