Počinje deratizacija Tisnog – pridržavajte se uputa!

0
2567
Foto: Ilustracija, Facebook

Danas, (utorak) 17. listopada počinje deratizacija na području Općine Tisno koju će obavljati djelatnici tvrtke AS Eko, a potrebna je suradnja svih stanovnika.

Počinje deratizacija Tisnog, stoga se mole stanovnici na području cijele općine da se obavezno pridržavaju ovih uputa. Naime, za uspješnost mjere i onemogućavanja eventualnih nezgoda potrebna je suradnja svih osoba koje borave na području gdje će se deratizacija provoditi, a iz Županijskog centra 112 građane upozoravaju da obavezno odstrane iz dvorišta i podruma otpad, a posebno ostatke hrane, da pripaze da djeca i domaće životinje nemaju pristup mamcima i da ne diraju i ne premještaju mamce.

Deratizaciju javnih površina na području Općine Tisno obavljat će djelatnici tvrtke AS Eko i to u razdoblju od 17. do 23. listopada. Deratizacija će se provesti parafinskim mamcima s aktivnom tvari bromadiolon, odnosno Raticid blokom, a mamci će biti crvene boje.

– Molimo sve osobe s navedenog područja da se pridržavaju ovih uputa, jer će za svaku štetu i eventualno oštećenje zdravlja snositi odgovornost svaki pojedinac za sebe, a roditelji za djecu – poručuju iz Županijskog centra 112.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here