FOTO Tišnjanski partijaneri u humanitarnoj akciji – u Aurori skupljali pomoć za oboljele od leukemije

1
3120
DJ Chuby i DJ Edy C. (Foto: Take It Easy)

Na humanitarnom partyju održanom proteklog vikenda u primoštenskoj Aurori prikupljeno je pet tisuća kuna za zakladu Ana Rukavina koja pomaže oboljelima od leukemije.

Party pod nazivom Take It Easy – General Sound organizirao je šibenski Take it Easy kolektiv, a među DJ-ima je nastupao i DJ Chuby ili Tišnjanin Zoran Čubrić, koji i sam u Tisnom već 12 godina organizira ovakve zabave (POVEZNICA). Novac su u petak uplatili na račun Zaklade.
– Iznos jest skroman, ali ambicije Take it Easy ekipe se nisu kretale dalje od mogućega. Cilj nam je među poklonicima glazbenog smjera unutar kojeg djelujemo širiti ljudsku solidarnost, svijest o postojanju hematoloških bolesti i ljudi koji se bez te solidarnosti ne mogu liječiti – poručio je Niko Jelić iz Take Iz Easy kolektiva koji je pokrenuo akciju.

DJ pultom Take it Easy-General Sounda gospodarili su Chuby, Foxy, Edy C, Ante Banić, Nick Jelly i Lovre Milin, a dance floorom, kažu organizatori, mnoštvo koje je eventu donijelo iskreni osmjeh i pozitivnu energiju.

– Nisam mogao odbiti takav poziv. Da, volimo se zabaviti u dobrom društvu i uz dobru glazbu, a još je bolje ako usput nekome možemo pomoći. Nije dovoljno da se sjećamo potresne priče o mladoj novinarki Ani Rukavini koja je umrla od leukemije. Tu i tamo se možemo okrenuti oko sebe i vidjeti da ih ima još koji trebaju našu pomoć – rekao nam je o motivima sudjelovanja u akciji Zoran Čubrić.

Iz Take It Easy su poslali kopiju uplatnice i nekoliko fotografije s partija:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here