Raspušteni odbori HDZ-a – stranku u Tisnom i Pirovcu vode povjerenici

1
2387
Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Nediljko Dujić - arhivska fotografija iz izborne noći (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Županijski odbor šibensko-kninskog HDZ-a donio je odluku o raspuštanju stranačkih odbora u gradovima i općina u kojima na lokalnim izborima stranka nije polučila željeni rezultat te su imenovani povjerenici.

Još u izbornoj noći predsjednici stranačkih odbora u Tisnom, Pirovcu, Kninu, Tribunju i Primoštenu dali su svoje mandate na raspolaganje. Početkom tjedna Županijski odbor se sastao i imenovao povjerenike – u Tisnom je to Luka Jakovčev, u Pirovcu Stipe Urem, u Kninu Nikola Blažević, u Tribunju Alen Popov, a u Primošten je povjerenik HDZ-a Ivan Soža.

Zadatak svakog povjerenika je konsolidirati stranačku organizaciju i kroz šest mjeseci u njemu provesti izbore za novo vodstvo. Prilikom predlaganja povjerenstava, kaže šef županijske organizacije HDZ-a Nediljko Dujić, maksimalno se vodilo računa o mlađim i obrazovanim ljudima, o novoj generaciji političara.

– Ide se prema mladoj generaciji koja će za tri godine biti spremna preuzeti odgovornost za obnašanje vlasti u svojim jedinicama lokalne samouprave – rekao je Dujić za Rudinapress.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here