Tko je među nama najzaslužniji? Općina Tisno traži prijedloge

0
2697

Raspisan je javni poziv za predlaganje zaslužnih pojedinaca i institucija za nagrade, priznanja i zahvalnice koje Općina Tisno dodjeljuje 11. studenog, povodom blagdana Sv. Martina i Dana Općine.

U Tisnom, Jezerima, Betini, Dazlini i Dubravi svakako postoje pojedinci ili institucije koji su u protekloj godini ili kontinuirano u duljem razdoblju činili iznimna djela, nešto po čemu su zadužili zajednicu i zaslužili da im se u najsvečanijoj prigodi iskaže priznanje. Općina Tisno, odnosno njen Odbor za priznanja, raspisala je Javni poziv kojim se traže prijedlozi. Kako se navodi u pozivu, “priznanja se dodjeljuju fizičkim i pravnim osobama za osobite uspjehe postignute u razvitku društvenih odnosa, unapređenja gospodarstva, obrazovanja, znanosti, kulture, sporta, zdravstva i socijalne skrbi, te drugih djelatnosti posebno značajnih za Općinu Tisno”.  Riječ je o priznanjima: 1. Nagrada za životno djelo u obliku zlatnog grba Općine Tisno, 2. Nagrada Općine Tisno u obliku plakete, 3. Priznanje Općine Tisno, 4. Zahvalnica Općine Tisno, 5. Priznanje počasnog građanina Općine Tisno.
Pozivaju se ustanove, političke stranke, trgovačka društva, udruge građana i građani da predlože pravne ili fizičke osobe za dodjelu priznanja uz odgovarajuće obrazloženje. Pismene prijedloge uz obrazloženje treba dostaviti najkasnije do 1. studenog 2017. godine na adresu: Općina Tisno-Odbor za priznanja Općine Tisno, Uska ulica 1, 22240 Tisno.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here