Murter: U tijeku su prijave za fotoradionicu ‘Svijet u bojama’

0
1813
Foto: Facebook, Foto Hrvatska

Turistička zajednica općine Murter-Kornati besplatnim tečajem fotografije ove jeseni časti one koji vole fotografirati, ali i one koji žele naučiti osnove fotografije. Fotoradionica pod nazivom ‘Svijet u bojama’ učenjem i pronalaženjem, kao i traganjem za onim najljepšim motivima starta 29. rujna.

Iza već čuvene fotoradionice ‘Svijet u bojama’ krije se dvojac, diplomirana novinarka Sanja Grgić – Ćurić i diplomirani odgajatelj Nikola Ćurić, koji je prije osam godina krenuo s realizacijom fotoradionica diljem Hrvatske. Na našem području mogli bismo slobodno reći, smatrani su već kao domaći. Boravili su i održali radionice u sva četiri mjesta otoka Murtera, a Tišnjani, Jezerani, Betinjani i Murterini izuzetno su zadovoljni njihovim ciljem, koji je, osim što polaznike fotoradionice uče fotografirati, uče ih gledati ljepotu oko sebe kako bi mogli istaknuti sjaj svakog pojedinog kraja svijeta.

Foto istraživanje ljepote oko nas namijenjeno je mladima i odraslima. Prijave za petodnevnu fotoradionicu obavezne su na broj mobitela 091 5742343, voditeljici iste – Sanji Grgić – Ćurić.
Prvi zakazani sastanak polaznika fotoradionice ‘Svijet u bojama’ je 29. rujna u 16.30 sati ispred ureda Turističke zajednice Murter-Kornati, kažu nam organizatori.

Foto: Facebook Foto Hrvatska

Dodajmo, ovakve radionice primjer su, uzor i putokaz svima da treba biti marljiv, predan, ustrajan, strpljiv, dosljedan u ostvarivanju onog što voliš i onog što ti je cilj.

Foto: Sanja Grgić – Ćurić

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here