Pirovački i tišnjanski karataši iz Karlovca se vratili okićeni zlatom i broncom

0
1879
Ante Kaleb, osvojio je brončanu medalju (Foto: Rudinapress)

Članovi Karate kluba Okit iz Vodica, kao i naših područnih karate škola Pirovac i Tisno proteklog su vikenda obogatili svoju riznicu medalja.

Odličnim nastupom na 14. Karlovac Openu, Međunarodnom turniru koji je proteklog vikenda održan u gradu na četiri rijeke, članovi područnih karate škola Pirovac i Tisno osvojili su dvije brončane i jednu zlatnu medalju. U dvorani “Mladost” u Karlovcu nastupilo je 347 natjecatelja iz 38 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Ante Kaleb, član karate škole Tisno vratio se kući s osvojenom brončanom medaljom u kategoriji cicibani +22 kg, dok je Matija Vodanov, također članica tišnjanske karate škole nastupila u kategoriji učenice -44 kg, no nakon pobjeda u eliminacijama u borbi za medalju je izgubila.

U Pirovac su pak iz Karlovca stigle i medalje i pehar. Naime, zlatnu medalju i pehar u kategoriji mlađi učenici +38 kg osvojio je Josip Čubrić, dok je Toni Gulam u kategoriji mlađi učenici -38 kg osvojio broncu. Odličan nastup su također imali i Luana Božac u kategoriji mlađe učenice –32 kg i Nikola Vukman u kategoriji mlađi učenici –34 kg, no kao i Vodanov, nakon pobjeda u eliminacijama izgubili su u borbi za medalju.

Sljedeći nastup pirovačkih i tišnjanskih karataša je na “Grobničan kupu” koji će biti održan 8. listopada u Čavlima kod Rijeke.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here