Godišnje nagrade Hrvatske turističke zajednice: Betina u finalu u kategoriji ‘Autentična primorska destinacija’

0
3784
Betina (Ilustracija, foto: Rudinapress)

Hrvatska turistička zajednica sredinom lipnja otvorila je prijave u kategoriji “Destinacija godine” u sklopu projekta ‘Godišnje hrvatske turističke nagrade’. Sukladno bodovanju i kriterijima, Betina je odabrana kao jedan od finalista unutar te kategorije.

Ovih dana predstavnice Turističke zajednice Betina, Ana Mijat i Nikolina Brajković, u Gospiću su održale prezentaciju o Betini ispred predstavnika Radne skupine iz redova Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, marketinških agencija, te Hrvatskih sveučilišta i fakulteta.

– Predstavile smo Betinu, turističku ponudu Betine, specifičnosti, tradiciju, kulturu, atrakcije, kako one kulturne tako i prirodne i sve ono po čemu se Betina ističe. Iznimno sam zadovoljna odrađenim, i nadam se što boljem prolasku – kaže nam Ana Mijat, direktorica Turističke zajednice Betina.

Ana Mijat, direktorica TZ Betina (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Vrijedno je kazati kako je projekt Godišnje hrvatske turističke nagrade projekt Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore koji je nastao s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru. Koncept godišnjih hrvatskih turističkih nagrada inače, sastoji se od šest kategorija koje su formirane u skladu s aktualnom Strategijom razvoja turizma i Strateškim marketinškim planom, sveobuhvatne su te prate i predviđaju svjetske turističke trendove.

Rezultati natječaja spomenutog projekta bit će obznanjeni javnosti na ovogodišnjem tradicionalnom susretu turističkih djelatnika, na Danima Hrvatskog turizma 25. i 26. listopada u Malom Lošinju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here