Tisno: Prvi dani škole za 22 prvašića Osnovne škole Vjekoslava Kaleba

0
3910
Osnovna škola Vjekoslava Kaleba Tisno, prvašići, ravnateljica, učiteljica i načelnik (Foto: N. Jović)

Prvi dani nastave, sudeći po fotografijama koje stižu iz Tisnog i Jezera, ali i iz Betine, prošli su u veseloj atmosferi i druženju, a prvašiće Osnovne škole Vjekoslava Kaleba posjetio je i načelnik Općine Tisno, Ivan Klarin koji je istima podijelio male poklone dobrodošlice.

Veliko je ovo uzbuđenje za djecu ali i za njihove roditelje. Nakon dva i pol mjeseca ljetnih radosti i odmora, djeca su se vratila u školske klupe i kreću u nove radne pobjede. Najveće uzbuđenje ipak vlada među prvašićima i njihovim roditeljima koji se nalaze pred sasvim novim izazovima. Stoga, danas, drugi dan nastave, načelnik Općine Tisno sa suradnicima posjetio je prvašiće Osnovne škole Vjekoslava Kaleba i već tradicionalno ih darovao simboličnim poklonima, uputivši im lijepe želje za sretan početak školske godine.

– Općina Tisno tradicionalno daruje prvašiće, te je tako načelnik Ivan Klarin posjetio naša dva prva razreda, a učenike su najviše razveselili pokloni, mnoštvo školskog pribora i slatkiši – kažu nam u Osnovnoj školi Vjekoslava Kaleba Tisno.

Ove je godine tišnjanska osnovna škola bogatija za 22 prvašića, i to 12 njih je u Tisnom dok ih je 10 u područnoj školi u Jezerima, a Betina također broji 10 novopečenih učenika i učenica.

Područna škola Jezera – deset prvašića, ravnateljica, učiteljica i načelnik (Foto: N. Jović)
Područna škola Betina – deset prvašića, ravnatelj, učiteljica i načelnik (Foto: N. Jović)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here